Lukta gott med Missoni parfym

Jag tror jag blivit en shoppa-holic. I alla fall när det gäller att handla på nätet. Men jag älskar det. Det känns så härligt att kunna scrolla och kolla sida efter sida på vad jag vill ha. Särskilt dagar när det regnar och jag inte vill gå ut men verkligen behöver något. Ja, jag erkänner. Jag har inte gått ut när det varit soliga dagar heller, utan har fastnat vid datorn då med! Vad shoppar jag för något då? Jo, det har blivit en del smink och kläder, men mitt senaste inköp var en jättegod parfym.

Sötaste parfymflaskan ever

Det tog inte alls lång tid för mig att få hem flaskan. Ivrig som jag alltid är när jag beställer någon så kollade jag flera gånger om dagen hur det gick med leveransen! Men, så fick jag en avi på att mitt paket hade kommit fram. Glad och förväntansfull så gick jag till mitt postombud. Kände hur jag nästan sprang hem med paketet i näven. Väl hemma, så sparkade jag av mig mina skor, gick in till sovrummet, satte mig på sängen och öppnade paketet.

Kan nog säga att det var en av de finaste parfymflaskor jag hade sett. Den lyser i både rosa, orange och gult. Så himla vacker den är. Parfymflaskan är lite oval och skön att hålla. Nästan som ett Fabergéägg. Tog av korken, sprejade lite på min arm, väntade några sekunder och luktade sedan. Oj, så gott den luktar! En sådan förförisk och elegant doft den har. Passar perfekt när jag ska göra stan lite osäker. Boys, I´m coming for you!

Är du precis som mig och inte kan få nog av att shoppa på nätet och är ute efter en parfym till dig själv, eller rent av en att ge som present? Då kan jag varmt rekommendera denna underbara Missoni parfym som finns att hitta på parfymfabriken. Så nöjd jag blev. Jag övertygad om att du blir lika nöjd.