Man kan ha mycket nytta av sina bordsfläktar

Jag vet inte om jag är ensam om det, men jag tycker att somrarna känns varmare för nästan var år som går. Man sitter inomhus med en svettpärla i pannan och ungarna klagar på att det är alldeles för varmt både inne och ute. För att förena nytta med nöje så köpte vi ett gäng bordsfläktar och nu låter vi fantasin flöda.

Bara fantasin sätter gränser på vad en bordsfläkt klarar av

Ungarna älskar sina fläktar och det är lögn att få låna dem När de sover så har de sina fläktar igång, när de sitter vid TV’n är bordsfläkten bästa polaren, men de har även använt sina kreativa sidor. Grabben kom på att en bordsfläkt på full kapacitet funkar jättebra att använda för att göra såpbubblor fort som sjutton, funkar jättebra med eget såpvatten. Mamma i huset tycker fläkten står bra vid grillen när jag är sommarpappa som bäst och mest. När det regnar, som det gör, tar jag upp grillen på altanen med tak, och det är skönt som sjutton att få bort oset. Själv tar jag med min bordsfläkt ner i tvättstugan, med rotation i luften torkar tvätten mycket snabbare, och det är bara positivt om man som vi inte har en torktumlare. Dottern som fått sin första digitala systemkamera använder sin för att skapa effekter i sina bilder, nytvättat hår får eget liv när fläkten blåser i bakgrunden och det blir härliga bilder.

Sen skall man kanske erkänna att det bästa är svalkan de ger, men som sagt allt blir roligare om man har barnasinnet kvar och unnar sig att leka i vardagslivet, och våra bordsfläktar lockar fram mycket skratt, något man verkligen inte kan få för mycket av, eller hur?