Vi mår bra av att dricka vatten varje dag

Jag tror vi är ganska många där ute som ibland känner oss lite uttorkade, speciellt om det är lite varmare utomhus eller om vi kanske suttit koncentrerade en hel dag. Det är viktigt att vi människor får i oss tillräckligt mycket med vatten, därför skulle jag idag vilja prata lite mer om vattenflaskor från Glacialbottle. Detta är nämligen typ den snyggaste vattenflaskan jag skådat och kommer garanterat kunna bidra positivt till hur mycket vatten du dricker om dagarna, oavsett om du är på jobbet eller hemma.

Nummer 1 som är positivt är att vattenflaskor från Glacialbottle håller kallt i 24 timmar. Jag är en person som verkligen vill ha kallt vatten, annars har jag svårare för att dricka upp. Mest kanske för att jag ofta är väldigt varm, oavsett årstid, och därför är det väldigt skönt att fukta strupen med något kallt. Däremot så är denna flaska minst lika bra för dig som gillar att ta med dig kaffet till jobbet, den håller nämligen vätskan varm i hela 12 timmar. Dessutom är den 100% BPA-fri, godkänd av både FDA & LFGB och ser faktiskt till att vi i det långa loppet minskar plasten i havet. Vattenflaskan är dessutom en partner till WWF och med andra ord kan du känna att du bidrar till annat än just din egen hälsa genom att införskaffa dig en sådan här.

Som mugg eller flaska

Givetvis finns den både som mugg och flaska och det spelar egentligen ingen roll vilken du väljer, den är precis lika bra i båda formerna. Kanske att jag hade rekommenderat flaskan till dig som lever ett aktivt liv, ständigt på språng, som både vill ha kallt vatten här i eller en kaffe på morgonen på väg till jobbet. Perfekt för oavsett vad!