Fredsgatan Optik

I butiken på Fredsgatan Optik finner du många snygga och praktiska glasögonbågar från flera olika varumärken. Det breda utbudet är tänkt att passa alla som bär glasögon. För den som är intresserad av att spana in utbudet av alla varumärken så finner ni butiken på Fredsgatan i Göteborg. Fredsgatan Optik är alltid mån om sina kunder och har det senaste inom optiska mätinstrument för att undersökningen ska bli så exakt som möjligt. Du kommer att bli väl omhändertagen när du besöker Fredsgatan Optik, det är jag helt säker på.

Synergonomi

Hos Fredsgatan Optik är personalen utbildad inom synergonomi för att kunna ge den bästa servicen. Med synergonomi menas till exempel hur vi arbetar med olika kontraster och bildkvalitet på datorn, eller hur arbetsrummets belysning fungerar för att stötta ögonen på bästa sätt. Många idag arbetar hela dagen vid en dator och då blir synergonomi än viktigare för att vi ska må bra. En dålig synergonomi kan ge dig andra besvär förutom de i ögonen då du även kan drabbas av huvud- och nackont samt diverse stressreaktioner. För att du inte ska få dessa besvär är det viktigt med regelbunden synundersökning för att förhindra detta. Om du redan har ont i ögon och kanske huvudvärk och nackont så är det ännu viktigare att du besöker en optiker med utbildning inom synergonomi.

Terminalglasögon

Om du upplever att du inte ser bra när du sitter vid datorn, eller att du får ont i ögonen så kanske du behöver ett par terminalglasögon. Det är ett par särskilt framtagna glasögon som man använder vid arbete vid bildskärm och som bland annat filtrerar det blå ljuset som kommer av bildskärmar. Innan du får dina terminalglasögon så tar man reda på vilket avstånd du har till bildskärmen när du arbetar och så får du särskilt framtagna glasögon utefter detta.