Okontrollerbart barr!

Jag vet inte hur ni är, men jag har så svårt för att ta mig till frisören. Och har även svårt att få iväg mina barn till frisören också, så alla här hemma har okontrollerbart barr på huvudet! Helt tokiga ser vi ut faktiskt! Så jag googlade runt lite och hittade färdiga paket för att klippa sig hemma, det kanske låter ambitiöst men detta kommer verkligen passa oss. Jag har tidigare i mitt liv klippt mitt egna hår med kökssaxen eller hjälpt mamma att klippa sitt hår, också med kökssaxen. Och det blir ju inte riktigt lika bra som med en skarp vass frisörsax, vilket är fullt rimligt!

Färdigt paket

Så att köpa färdiga paket för att klippa sig hemma tycker jag låter som en utmärkt investering, vi som småbarnsfamilj kommer ju spara en hel del pengar på att kunna sätta barnen i stolarna här hemma och klippa dom. Och som tur är så litar dom på mig som hobby-frisör, eller det har dom sagt iallafall. Om det mot förmodan skulle bli en galen frisyr eller verkligen inte se bra ut får vi ju skicka iväg ungarna till en professionell frisör ändå men jag tror faktiskt inte det kommer hända. I ett sånt här färdigt klipp paket som heter “Lilla 2”, det finns flera olika paket, så får man en vass klippsax, klippkappa med knappar, combiclips, nackviska, sprayflaska, klippkam och även saxolja.

För herrarna

Dom säljer inte bara paket för att klippa håret på huvudet utan även håret i ansiktet. Dom har paket med skäggtrimmer och skäggkappa, en utmärkt julklapp till min bror som lägger massa tid på att hans skägg ska vara snyggt och prydligt. Det skulle han nog tycka vore en jätterolig julklapp, han se mig honom framför mig stå och trimma med den där gulliga skäggkappan. Perfekt!

Kommentarer är stängda.