Ansiktsbehandling ger ett fräscht utseende

Hoppsan skulle man kunna säga! Jag satte mig framför spegeln efter en lång och härlig dusch alldeles nyss och fick dessvärre se mitt osminkade ansikte som uppenbarligen fått alldeles för lite omvårdande de senaste åren. Bilden på ansiktet i spegeln vittnar om brist på insatser som jag skulle behövt göra för länge sedan. Ögonbrynen verkar ha växt ihop så en hårborttagning hos en hudterapeut skulle absolut gjort en stor skillnad initialt. Därefter så skulle man gjort, som jag hörde en kollega prata om häromdagen, så kallade 3d ögonbryn. Om jag har förstått det rätt så tatuerar man in ögonbrynen så att det alltid håller sig jämna, snygga och fräscha.

Jag plockade fram min laptop och började Googla efter ansiktsbehandling, det hade varit toppen att hitta någon duktig på samma ort man bor på. Det som drog till mig mitt intresse var företaget Klinik Villastan med hemsidan https://www.klinikvillastan.se/ som verkade ha många års erfarenhet och nöjda kunder.

Efter att ha ägnat sidan 10-15 minuter så insåg jag att de även jobbar med andra typer av behandlingar så som läppförstoring och brasiliansk vaxning, men även andra behandlingar inom hudvård så som restylane och botox, som så många andra använder sig av idag för att se lite yngre och fräschare ut. Det får bli att boka ett konsultbesök hos detta seriösa företag och se vad de tycker att jag ska göra och inte göra. Det är ju ändå de som är de riktiga skönhetsvårdsproffsen.